Vooraf inladen van Cyberpunk 2077 nu mogelijk op pc en Xbox

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2020 15:14

Cyberpunk 2077 staat voor de deur, met de releasedatum van 10 december die steeds dichterbij kruipt. Nu, afhankelijk van het platform waarop je het wilt spelen, kan de game vooraf worden geladen als je het al hebt gekocht.

CD Projekt Red laat er geen gras over groeien dat dit al mogelijk is, want de ontwikkelaar deelt dit heugelijke nieuwtje via het officiële twitteraccount van de game. Zo is in de tweet te lezen dat de pc-gamers de game vooraf kunnen inladen via Steam of de Epic Games Store. Voor Xbox One en Series X gebruikers geldt dat zij de game kunnen ophalen via de Microsoft store.

PlayStation-gebruikers lijken op dit moment achtergesteld te zijn; zij hebben op dit moment nog niet de mogelijkheid om de game al binnen te halen. Cyberpunk 2077 is vanaf de eerder genoemde 10 december speelbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X, pc en Stadia.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord