Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 voor console wordt 'andere' game

Terwijl er ondertussen op het internet verschillende meldingen worden gedaan van bugs in Cyberpunk 2077, heeft een medewerker van CD Projekt Red gezegd dat Cyberpunk 2077 een "andere game" zal zijn met een aanstaande console-update.

Bugs in Cyberpunk zijn een groot onderwerp van discussie geworden na de eerste reeks recensies van de game. Zo mocht Tom Marks, redacteur bij gamewebsite IGN, al aan de slag met de pc-versie van de game. In zijn review maakte hij kenbaar dat de game nog over ontzettend veel bugs bevat, die erg afleidend werken. In de review gaf hij zelfs te kennen dat hij 'jaloers' is op spelers die pas over een paar maanden met de game aan de slag gaan, aangezien alle vervelende bugs tegen die tijd waarschijnlijk opgelost zijn. Fabian Döhla van Cyberpunk-ontwikkelaar CD Projekt Red stelt de massa gerust en heeft nu gezegd dat "een aantal problemen die recensenten tegenkwamen (en rapporteerden) al zijn verholpen, en dat sommige bugfixes onderdeel uitmaken van komende updates."

Cyberpunk 2077 verschijnt, na een ontwikkelingscyclus van acht jaar en drie keer uitgesteld te zijn, op 10 december 2020. Lees hier Rudy zijn kersverse opinion-artikel over de problematische release van Cyberpunk 2077.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?