Let's Sing 2021

  • Ontwikkelaar Voxler
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Muziek, Party
  • Gameliner score

Livestream: Patrick zingt vanaf 20:00 uit volle borst in Let's Sing 2021

Na zeven weken achter elkaar de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword te hebben gestreamd, slaat Patrick deze week de Pokémon battles een keertje over. Hij had namelijk beloofd om Let's Sing 2021 te streamen wanneer het Gameliner Twitch-kanaal de honderd volgers behaalde. Deze week hebben we deze mijlpaal bereikt en Patrick is een man van zijn woord, waardoor we vanavond kunnen genieten (hopelijk) van zijn mooie zangkunsten. Dit wil je natuurlijk niet missen, dus vergeet niet vanavond een kijkje te nemen op ons Twitch-kanaal. En misschien doet Patrick wel aan verzoekjes.. hint, het nummer Yummy van Justin Bieber staat in de tracklist van Let's Sing 2021. Mocht je je willen inlezen voordat de livestream begint, kan je hier de Let's Sing 2021 review checken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?