Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met de Nuzlocke challenge in Pokémon Sword

Patrick gaat het erg moelijk voor zichzelf maken tijdens de livestream van vanavond. Hij gaat namelijk de Nuzlocke challenge aan in Pokémon Sword. Deze challenge kan door iedere speler uniek gemaakt worden, maar er zijn wel drie kernregels waar Patrick zich aan moet houden. De eerste regel is wanneer een Pokémon is flauwgevallen, moet die Pokémon als dood beschouwd worden en dus vrijgelaten worden of permanent in de Pokémon Storage System geplaatst worden. Als tweede regel geldt dat spelers alleen maar de eerste Pokémon die ze in een gebied tegenkomen kunnen vangen. Als die Pokémon flauwvalt of wegvlucht, zijn er geen tweede kansen. Als het een double battle is, mag gekozen worden welke van de twee gevangen wordt en deze regel geldt niet voor Shiny Pokémon of Pokémon die gevangen kunnen worden zonder battle. De laatste regel is dat elke Pokémon een nickname moet krijgen. Benieuwd of Patrick er goed vanaf komt? Check dan vooral vanavond de livestream! En als je nog een goede nickname weet voor een Pokémon, de Twitch-chat staat open voor suggesties. Of natuurlijk een gezellig babbeltje. Om te vieren dat Patrick de Nuzlocke challenge gaat doen, hebben we ook nog eens een giveaway tijdens de livestream!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?