Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: De Gameliner redactie streamt Among Us vanaf 20:00

Hey, waar is Claudia met haar Genshin Impact-stream op woensdag gebleven en waarom staat er nu opeens Among Us op de planning? Claudia heeft even twee weken vrij genomen om in haar nieuwe stulpje te trekken. Daarom wordt de stream voor de komende en volgende week even overgenomen door wat redactieleden! Met Rudy als host gaat de redactie weer aan de slag met Among Us en gaan ze op zoek naar de imposters binnen de groep. Benieuwd hoe ze het er vanaf gaan brengen? Kom dan zeker even kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?