Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia duikt weer in Genshin Impact vanaf 20:00

Na vorige week het hart van Colonel Sanders voor Bram te hebben veroverd, gaat Claudia deze week weer met Genshin Impact aan de slag tijdens de stream. Na één week pauze staat ze weer te popelen om in de wereld van Teyvat te duiken, maar helaas wel met een gebroken hart. Het is haar helaas niet gelukt om haar geliefde Xiao aan haar team toe te voegen. Om van haar hartenzeer af te komen gaat Claudia met de nodige quests aan de slag om de pijn te verlichten. Benieuwd wat ze allemaal gaat doen? Kom dan vooral kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?