Check hier alle E3 2021-content

Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia streamt weer Genshin Impact vanaf 20:00

Het is woensdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Genshin Impact-stream van Claudia! Ondertussen valt deze gacha rpg niet meer van de woensdag weg te denken. Claudia gaat deze week namelijk weer in de wereld van Genshin Impact aan de slag met verschillende quests, om dan via Wishes te proberen haar geliefde personage Xiao in handen te krijgen. Gaat het Claudia deze week wel lukken om Xiao te verdienen? Kom kijken vanavond en zie het voor jezelf!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?