Check hier alle E3 2021-content

I Love You, Colonel Sanders!

  • Ontwikkelaar Psyop
  • Eerste releasedatum 24 september 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Interactieve Film
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia streamt I Love You, Colonel Sanders! vanaf 20:00

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want Claudia gaat voor het eerst iets anders streamen dan Genshin Impact! Deze week gaat ze namelijk het hart proberen te veroveren van Kolonel Sanders (KFC Mascotte) in I love you Kolonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator. Bij haar quest voor de liefde krijgt ze te maken met rivalen, moeilijke keuzes en heel veel gefrituurde kip om Kolonel Sanders voor zich te winnen. Ben jij benieuwd of zij de liefde kan vinden vanavond? Kom dan vanavond vooral even een kijkje nemen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?