Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Om 20:00 gaat de tweede Among Us-stream van start!

Komt dat zien, komt dat zien! Vanavond om 20:00 gaat de tweede Among Us-stream met de Gameliner-redactie van start. In december kwamen al een aantal redacteuren samen om de imposters te ontmaskeren, tijdens de eerste Among Us-stream. Vanavond keren oude gezichten als host Patrick, Rudy, Dionne, Jolien, Bram en Delano terug. Alleen zijn er deze week ook nieuwe gezichten te zien (en te horen) met Jeffrey, Anita, Eilish en Huub! We pakken het vanavond iets anders aan dan de vorige keer, want deze week gaan wij aan de slag met crewlink, een Among Us-mod die spelers de unieke praatmogelijkheden geeft tijdens het spelen. Ben je benieuwd hoe de Gameliner redactie het ervan af gaan brengen? Kom dan vooral kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?