Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Bram streamt Resident Evil 4 vanaf 20:00

Na twee weken doorgebracht te hebben in UnderMine, gaat Bram nu aan de slag met Resident Evil 4. Ja, het is dus niet meer alleen griezelen bij Eilish op de donderdag tijdens de stream. Hij kruipt in de huid van Leon Scott Kennedy, een voormalig politieagent. Bram moet met Leon de dochter van de president, Ashley, redden van een mysterieuze sekte. Dus heb je zin in een stream vol spanning? Kom dan vanavond kijken om te zien hoe ons Brammeke het gaat doen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?