UnderMine

  • Ontwikkelaar Thorium
  • Eerste releasedatum 6 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Indie, Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score

Livestream: Bram gaat verder met UnderMine vanaf 20:00

Onze Brammeke gaat weer terug de mijnen in voor zijn stream met UnderMine! Vorige week was hij aardig goed bezig met de eindbaas, maar gooiden zijn olieschoenen helaas roet in het eten. Deze week gaat Bram nog een stapje verder en gaat hij proberen om alle bosses in UnderMine in één poging te verslaan! Gaat zijn missie slagen, of gaan de vloeken en monsters hem tegenzitten?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?