Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Bram speelt Resident Evil 4 vanaf 20:00

Nadat Bram op zijn gewoonlijke streamdag op de maandag samen met redactieleden Knight Squad 2 speelde, is het vandaag tijd voor een extra Resident Evil 4-stream! Huub kan namelijk helaas niet meer op de donderdag streamen, waardoor Bram de kans pakt om zijn avontuur te vervolgen in de horrorwereld van Resident Evil 4. Hij kruipt weer in de rol van special agent Leon Kennedy en moet zich een weg zien te banen door hordes geïnfecteerde wezens om zijn missies te voltooien. Dat wordt weer een spannende livestream, dus mis het niet vanavond op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?