Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Bram pakt Resident Evil 4 weer op vanaf 20:00!

Na een twee weken vrij te hebben genomen pakt onze Bram Resident Evil 4 weer op. Vorige week ging hij aan de slag met de unieke 2d adventure-game Narita Boy, maar kruipt nu weer in de huid van onze favoriete special agent Leon. Hij heeft de dochter van de president gevonden en moet haar nu weer thuis zien te brengen. Hiervoor staan Bram de nodige npc-missie frustraties te wachten in Resident Evil 4. Benieuwd hoever hij gaat komen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?