Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Narita Boy

  • Ontwikkelaar Studio Koba
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, Platform, Indie
  • Gameliner score

Livestream: Bram streamt Narita Boy vanaf 20:00!

Vanavond duikt Bram in de wereld van Narita Boy! Deze actie avonturen game komt morgen uit en volgt het verhaal van een ware pixelheld die als een nietszeggende echo vastzit in the Digital Kingdom. Met zijn Techno-sword moet hij uit deze wereld zien te ontsnappen door de kwaadaardige Stallions in die wereld te verslaan. Ben je nieuwsgierig naar deze game, dan heb ik leuk nieuws voor je. Bram mag namelijk vanavond ook een code van Narita Boy weggeven! Dus wil je kans maken? Dan moet je vanavond zeker gaan kijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?