Knight Squad 2

  • Ontwikkelaar Chainsawesome Games
  • Eerste releasedatum 14 april 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Indie, Hack and Slash
  • Gameliner score

Livestream: Bram en de redactie streamen Knight Squad 2 vanaf 20:00

Vanavond kruipt Bram samen met wat redactieleden in de huid van ridders in Knight Squad 2! Dit is een battle royale-game met verschillende modi om mee aan de slag te gaan. Het doel is simpel in Knight Squad 2, de eerste met drie punten wint. De vraag blijft alleen wie er als winnaar uit de bus gaat komen vanavond. Is dat de competitieve Rudy, de slimme Claudia, de sluwe Eilish, de stille krachten Anita en Jolien, leider Patrick of toch Bram zelf? Kom vanavond kijken naar de Knight Squad 2-stream en kom er zelf achter!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?