Zo ziet de PlayStation 5 er vermoedelijk uit

Deze week verscheen er plots een patent van Sony's nieuwste console: de PlayStation 5. Techsite LetsGoDigital kwam met het nieuws naar buiten en heeft inmiddels een render gemaakt van de afbeeldingen uit het patent.

In het patent dat deze week naar buiten kwam, was het design van de PlayStation 5-console te zien. Opvallend aan het design is dat de console de vorm van een V heeft, dat staat voor de Romeinse letter 5. Als onderstaande afbeeldingen lijken op het uiteindelijke design, dan ziet het apparaat er strak uit. Naast de mooie buitenkant, is er ook hard aan de binnenkant gewerkt. In mei kwam naar buiten dat Sony's nieuwe console bijna geen laadtijden meer heeft.

Vooralsnog lijkt het erop dat het patent is aangevraagd voor de Developers Kit van de PlayStation 5. Deze build wordt meestal niet als uiteindelijke console gebruikt. De renders zien er in ieder geval mooi uit. Hoop jij dat de uiteindelijke console er ongeveer zo uit komt te zien?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?