PlayStation 5 demo laat laadtijden zien

Geplaatst:

Onlangs is een nieuwe video opgedoken van wat vermoedelijk beelden zijn van de PlayStation 5. Deze PlayStation 5 demo laat de laadtijden van het apparaat zien.

Veel weten we nog niet over de PlayStation 5, maar we weten wel dat deze een stuk krachtiger gaat worden dan zijn voorganger. Onlangs is er een video opgedoken die laat zien hoe krachtig deze nieuwe PlayStation kan zijn. Takashi Mochizuki van The Wall Street Journal plaatste onlangs een video op zijn Twitterkanaal waarin de nieuwe PlayStation wordt vergeleken met de PlayStation 4 Pro. Zo vergelijken ze hoe lang het duurt voordat een level van Marvel's Spider-Man is ingeladen en hoe soepel je door de wereld kunt navigeren.

Wanneer we de PlayStation 5 kunnen verwachten en welke features deze nieuwe console nog meer gaat hebben, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Takashi Mochizuki
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord