PlayStation 5 demo laat laadtijden zien

Onlangs is een nieuwe video opgedoken van wat vermoedelijk beelden zijn van de PlayStation 5. Deze PlayStation 5 demo laat de laadtijden van het apparaat zien.

Veel weten we nog niet over de PlayStation 5, maar we weten wel dat deze een stuk krachtiger gaat worden dan zijn voorganger. Onlangs is er een video opgedoken die laat zien hoe krachtig deze nieuwe PlayStation kan zijn. Takashi Mochizuki van The Wall Street Journal plaatste onlangs een video op zijn Twitterkanaal waarin de nieuwe PlayStation wordt vergeleken met de PlayStation 4 Pro. Zo vergelijken ze hoe lang het duurt voordat een level van Marvel's Spider-Man is ingeladen en hoe soepel je door de wereld kunt navigeren.

Wanneer we de PlayStation 5 kunnen verwachten en welke features deze nieuwe console nog meer gaat hebben, is momenteel nog niet bekend.

BRON Takashi Mochizuki

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?