Gerucht: Patent toont design PlayStation 5

We moeten nog een lange tijd wachten op de nieuwe console van Sony, maar we weten misschien wel al hoe deze eruitziet. Een patent toont namelijk het design van de PlayStation 5.

We weten misschien eindelijk hoe de PlayStation 5 eruit ziet. Techsite LetsGoDigital heeft namelijk een patent gevonden waarin het design van de nieuwe console wordt getoond. In mei dit jaar vroeg Sony namelijk een patent aan bij het Instituto Nacional da Propriedade Industrial in Brazilië. Dit patent werd vorige week opgenomen in de database van het World Intellectual Property Office. Het patent is geclassificeerd als Class 14.02, waar onder andere gameconsoles onder vallen. Op dit patent is ook te zien hoe het apparaat eruit komt te zien. Het eerste dat opvalt aan het design, is de V-vorm die het apparaat heeft. Wellicht relateert dit aan de Romeinse letter V, die staat voor de 5 van PlayStation 5. Verder zien we een uitgebreid luchtventilatiesysteem, meerdere knoppen en iets dat eruitziet als een schijflade.

PS5 Patent

Of dit het daadwerkelijke design van de PlayStation 5 gaat worden, is momenteel nog niet bekend. Het is echter wel erg aannemelijk.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?