Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Overwatch 2 PvP wordt 5v5

De eerste grote verandering aan Overwatch 2 is bekendgemaakt. De multiplayer-shooter maakt een verandering in de teamgrootte.

Overwatch heeft sinds haar start in 2016 een 6v6 PvP-modus gehad. De sequel gooit dit echter op zijn kop. Overwatch 2 heeft haar teamgrootte verkleind naar vijf spelers. De reden hiervoor is balans, aldus game director Aaron Keller. Hij vertelt dat er vaak een bepaalde ongecontroleerde chaos ontstond in de matches van Overwatch, waarbij het lastig was voor spelers om te zien wat er aan de hand was. De nieuwe set-up van deze team bestaat uit twee damage dealers, twee support personages en één tank personage. De maps in de Overwatch 2 zijn nu ook zo gedesignd voor de 5v5 matches. De Overwatch 2 PvP gameplay-stream laat verder gameplaybeelden zien en commentaar van diverse ontwikkelaars. Neem hier een kijkje achter de schermen bij Overwatch 2.

Overwatch 2 is beschikbaar ergens in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Blizzard

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?