Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Een kijkje achter de schermen bij Overwatch 2

Blizzard heeft nieuwe informatie gedeeld over Overwatch 2 tijdens BlizzConline. Via een Behind the Scenes-video krijgen we meer te weten over onder andere nieuwe maps, missies en vijanden.

Hoewel er tijdens de openingsceremonie van BlizzConline helaas niks van Overwatch 2 qua releasedatum of beta release is onthuld, heeft Blizzard gisteren wel een Behind the Scenes van Overwatch 2 gedeeld. In deze video zijn meerdere aspecten van de ontwikkeling van Overwatch 2 aan bod gekomen en is er wel al wat nieuwe informatie en beelden getoond van wat er in de shooter komt. Zo is getoond dat Overwatch 2 een map krijgt die zich plaatsvindt in New York, krijgen de heroes een grafische update, komen er nieuwe hero missions met een co-op PvP ervaring en krijgt Overwatch 2 nieuwe soorten vijanden. Daarbij zijn er details onthuld over de ontwikkeling van het verhaal in Overwatch 2. Check hieronder de volledige video voor alle informatie die is voorbijgekomen.

Overwatch 2 komt uit op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. Een officiële releasedatum voor de game is nog onbekend.

BRON Blizzard Entertainment

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?