Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Overwatch 2 komt naar de Nintendo Switch

Overwatch 2, het langverwachte vervolg op Overwatch gaat ook uitkomen op de Nintendo Switch. Dat heeft Nintendo onlangs bekendgemaakt middels een trailer op hun YouTube.

Overwatch 2 werd vorige maand officieel aangekondigd tijdens Blizzcon. Het werd toen alleen bevestigd voor een release op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nu heeft Nintendo ook bekendgemaakt dat de multiplayer first-person shooter ook naar de Nintendo Switch komt. Dit deden ze doormiddel van een trailer. In de video kun je een glimps zien van het verhaal en komen er een aantal gameplay beelden voorbij. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Overwatch 2 komt uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Een officiële releasedatum voor de game is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?