Trailer: Overwatch 2 komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 9 december 2019 14:20

Overwatch 2, het langverwachte vervolg op Overwatch gaat ook uitkomen op de Nintendo Switch. Dat heeft Nintendo onlangs bekendgemaakt middels een trailer op hun YouTube.

Overwatch 2 werd vorige maand officieel aangekondigd tijdens Blizzcon. Het werd toen alleen bevestigd voor een release op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nu heeft Nintendo ook bekendgemaakt dat de multiplayer first-person shooter ook naar de Nintendo Switch komt. Dit deden ze doormiddel van een trailer. In de video kun je een glimps zien van het verhaal en komen er een aantal gameplay beelden voorbij. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Overwatch 2 komt uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Een officiële releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord