Check hier alle E3 2021-content

Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Overwatch 2 PvP gameplay-stream volgende week

Er komt een nieuwe gameplay-stream aan voor Overwatch 2. Volgende week gaan we nieuwe PvP-gameplaybeelden zien.

Dit nieuws werd aangekondigd door Aaron Keller. Hij is tevens de opvolger van Jeff Kaplan, die Blizzard onlangs verlaten heeft. Hij geeft aan dat ze erg veel nadruk hebben gelegd op het verhaal en de PvE-elementen van Overwatch, maar ze vinden de PvP nog steeds erg belangrijk. Op 20 mei vindt er een livestream plaats, waarbij er gespeeld wordt op nieuwe maps. Ook worden de filosofieën gedeeld over de aankomende veranderingen die Overwatch 2 met zich meebrengt. Eerder dit jaar kregen we een kijkje achter de schermen bij Overwatch 2.

Overwatch 2 staat op de planning voor 2022.

BRON Overwatch

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?