Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Regisseur Overwatch Jeff Kaplan verlaat Blizzard

Overwatch regisseur Jeff Kaplan verlaat na twintig jaar Blizzard Entertainment. Dat maakt het bedrijf bekend op haar website.

Vanuit het niets heeft Blizzard Entertainment op de officiële website van Overwatch aangekondigd dat Jeff Kaplan vertrekt bij het bedrijf. Na twintig jaar trouwe dienst gaat hij zijn heil ergens anders zoeken. De timing van dit nieuws is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Momenteel is het team van Blizzard Entertainment namelijk druk bezig met de ontwikkeling van Overwatch 2. De precieze reden van zijn vertrek wordt echter niet duidelijk gemaakt. Ook Kaplan zelf heeft daar nog geen statement over gegeven. Blizzard heeft in hun statement wel direct aangegeven wie de rol van Kaplan over gaat nemen. Aaron Keller, voorheen assistent van Kaplan, neemt het stokje van hem over.

Overwatch 2 is nog in ontwikkeling en wordt volgens Activision Blizzard pas na 2021 uitgebracht.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?