Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe Dying Light 2-video onthult releasedatum

Er is meer informatie over Dying Light 2 bekendgemaakt. De nieuwste trailer geeft spelers een goede indruk van wat ze kunnen verwachten in de game en onthult de releasedatum.

Eerder deze maand verscheen er eindelijk weer nieuwe informatie rondom Dying Light 2. In een video over Dying Light 2 werd er meer bekendgemaakt over de game. Gameplaybeelden waren echter nergens te bekennen. Vandaag was het dan echt zover en zijn er nieuwe gameplaybeelden getoond. In een livestream onthulde Techland, de ontwikkelaar van de game, meerdere minuten aan beelden van de langverwachte titel. De video onthult een hoop gloednieuwe gameplay en informatie over de game. Ook de open wereld komt aan bod. De livestream werd afgesloten met een onthulling van de releasedatum. Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Dying Light 2 dit jaar nog uitkomt. Het lijkt erop dat Techland zich nog net aan deze belofte houdt. De game komt namelijk uit op 7 december 2021.

Dying Light 2 verschijnt op 7 december 2021 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Techland

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?