Video: Dying Light 2 verschijnt dit jaar nog, zegt Techland

Geplaatst:
Aangepast: 18 maart 2021 11:29

Er is weer een update naar buiten gebracht over de ontwikkeling van Dying Light 2. Dying Light 2 verschijnt dit jaar nog, volgens ontwikkelaar Techland.

Tijdens de E3 van 2018 werd Dying Light 2 aangekondigd. Sinds die tijd is het vrij stil gebleven rondom de ontwikkeling van de game. Na lang niets te hebben vernomen van de game, kwam ontwikkelaar Techland begin vorig jaar met het nieuws dat Dying Light 2 is uitgesteld. Sinds die update bleef het echter ook akelig lang stil. In de tussentijd had Dying Light 2 hoofdschrijver Pawel Selinger Techland verlaten en fans vreesden dat de game nu permanent in Development Hell was beland en nooit meer uit zou komen. Afgelopen maandag kwam de ontwikkelaar echter met een kleine update rondom de game. Techland gaf toe dat Dying Light 2 te vroeg was aangekondigd en beloofde deze week meer nieuws over de ontwikkeling naar buiten te brengen. Inmiddels heeft Techland een video naar buiten gebracht die een klein licht schijnt op de voortgang van de ontwikkeling. In de video bedankt Lead Designer Tymon Smektala de fans voor hun support en vertrouwen. Daarnaast wordt uitgelegd dat Dying Light 2 een enorm en ambitieus project is en dat de ontwikkelaar er alles aan wil doen om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen voldoet. Tot slot zien we een paar seconden aan gameplay en de doelstelling om de game in 2021 uit te brengen.

Volgens Techland verschijnt Dying Light 2 alsnog in 2021.

Bron: Techland
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord