Video: Nieuwe video vertelt meer over Dying Light 2

Geplaatst: 18 mei 2021 12:53

Er is weer wat nieuwe informatie opgedoken over Dying Light 2. In een nieuwe video leren we meer over verschillende aspecten van de game.

Drie jaar geleden werd Dying Light 2 te vroeg aangekondigd door Techland. De hype rondom de game was groot, maar een lange tijd bleef het stil rondom de game. Veel fans verloren de hoop en even leek het erop alsof de game ook nooit meer zou verschijnen. Echter bleek niets minder waar en doken er hier en daar steeds meer nieuwe stukjes informatie over de game op. Volgens ontwikkelaar Techland verschijnt Dying Light 2 dit jaar nog. In de aanloop naar deze release later dit jaar, heeft Techland een reeks video's online gezet waarin ontwikkelaars verschillende vragen over de game beantwoorden. In de tweede AMA-video van afgelopen weekend vertelt associate producer Julia Szynkaruk meer over het verhaal, de facties, personages en de wereld van Dying Light 2.

Dying Light 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar volgens Techland verschijnt de game dit jaar nog.

Bron: Techland
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord