Check hier alle PlayStation State of Play content

F1 2021

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Simulatie
  • Gameliner score

Video: EA brengt het Imola-circuit naar de F1 2021-game

De bekende racegame F1 2021 heeft vandaag een nieuwe update ontvangen. Deze brengt onder andere het iconische Imola-circuit naar de game.

Wie bekend is met F1 2021, weet waarschijnlijk dat vorige maand het Portimão-circuit aan F1 2021 is toegevoegd. Deze maand is het weer raak. EA en Codemasters hebben opnieuw een nieuwe update voor fans in petto. Ditmaal staat er wederom een nieuw circuit in de spotlight: het Italiaanse Imola-circuit. Dit circuit staat ook wel bekend als 'Autódromo Enzo é Dino Ferrari' en ligt langs de Santerno-rivier. Deze iconische baan is nu vereeuwigd in de racegame van EA. Dat is echter niet de enige toevoeging deze maand. Ook de witte Red Bull Racing-bolide waarin Max Verstappen onlangs op de baan scheurde, wordt aan de game toegevoegd. Je krijgt alleen niet veel tijd om de wagen te gebruiken. Halverwege volgende maand wordt de witte Red Bull Racing-auto weer omgeruild met de donkerblauwe variant. Benieuwd of de game jouw zuurverdiende centen waard is? Bekijk dan zeker onze review van F1 2021.

De update voor F1 2021 is vanaf vandaag gratis te downloaden op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Codemasters

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?