Video: EA brengt het Imola-circuit naar de F1 2021-game

Geplaatst:

De bekende racegame F1 2021 heeft vandaag een nieuwe update ontvangen. Deze brengt onder andere het iconische Imola-circuit naar de game.

Wie bekend is met F1 2021, weet waarschijnlijk dat vorige maand het Portimão-circuit aan F1 2021 is toegevoegd. Deze maand is het weer raak. EA en Codemasters hebben opnieuw een nieuwe update voor fans in petto. Ditmaal staat er wederom een nieuw circuit in de spotlight: het Italiaanse Imola-circuit. Dit circuit staat ook wel bekend als 'Autódromo Enzo é Dino Ferrari' en ligt langs de Santerno-rivier. Deze iconische baan is nu vereeuwigd in de racegame van EA. Dat is echter niet de enige toevoeging deze maand. Ook de witte Red Bull Racing-bolide waarin Max Verstappen onlangs op de baan scheurde, wordt aan de game toegevoegd. Je krijgt alleen niet veel tijd om de wagen te gebruiken. Halverwege volgende maand wordt de witte Red Bull Racing-auto weer omgeruild met de donkerblauwe variant. Benieuwd of de game jouw zuurverdiende centen waard is? Bekijk dan zeker onze review van F1 2021.

De update voor F1 2021 is vanaf vandaag gratis te downloaden op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Codemasters
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord