F1 2021

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Portimao is nu beschikbaar in F1 2021

In een nieuwe trailer voor F1 2021 is informatie onthuld over content en updates die onderweg zijn naar de game. Eén van de highlights is de toevoeging Portimao, de thuisbasis van de Portugese Grand Prix.

In de 'gratis content updatetrailer' die gisteren is gedeeld door Codemasters en Electronic Arts is de toevoeging Portimao aangekondigd. Portimao is het eerste circuit die wordt toegevoegd aan de game in de gratis update. Imola, de plek waar Max Verstapping zijn eerste overwinning van het seizoen behaalde, wordt volgende maand toegevoegd aan de game. In november kunnen spelers aan de slag met een derde circuit die aan de game wordt toegevoegd: Jeddah Street Circuit. Daarnaast heeft de perfomance van de bolides een update gekregen en wordt de nieuwe Aston Martin Safety Car toegevoegd aan de game. In de launch trailer van F1 2021 maakten we al eerder kennis met de game die vorige maand is uitgebracht.

Portimao is nu gratis beschikbaar voor alle F1 2021-spelers.

BRON Codemasters

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?