Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Video: Developer Diary Humankind geeft een kijkje achter de schermen

Humankind is een 4k-strategie game die door Amplitude Studios op Gamescom werd aangekondigd en tijdens The Game Awards Show een nieuwe trailer kreeg. De studio deelt nu elke maand meer informatie over Humankind in de Developer Diaries.

De eerste Developer Diary genaamd Origins geeft een kijkje achter de schermen van de game. De video begint met het idee achter Humankind en hoe de studio tot dit punt is gekomen. Tijdens de interviews worden er gameplaybeelden en afbeeldingen getoond. De ontwikkelaars vertellen ook dat ze nauw samenwerken met historici om ervoor te zorgen dat de details van de game kloppen. Het is dan aan de speler om een eigen verhaal te creëren, wat zorgt voor een alternatieve geschiedenis. Hierbij zijn er zestig beschikbare culturen waaruit de beschaving van een speler kan voortgroeien. In het volgende deel van de Developer Diaries wordt het terrein en de ecosystemen in de game behandeld.

Humankind verschijnt in 2020 voor de pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?