Humankind

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 17 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer onthuld voor Humankind

Tijdens The Game Awards show is een nieuwe trailer van Humankind onthuld. Humankind werd in de pre-show van gamescom afgelopen augustus onthuld.

In deze spiksplinternieuwe trailer zien we nieuwe gameplaybeelden. Met Humankind kun je je imperium uitbouwen tot een groot reik, maar moet je deze ook zien te verdedigen tegen anderen. Je kunt je eigen personage samenstellen en daarmee beginnen aan het creëren van jouw droomwereld. Hierbij moet je goed opletten dat je alles onder controle houdt, want voor je het weet verlies je terrein.

Humankind verschijnt in 2020 voor pc.

BRON The Game Awards

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?