Trailer: Nieuwe IP Humankind onthuld

Ontwikkelaar Amplitude Studios en uitgever SEGA hebben tijdens gamescom's Opening Night Live-presentatie een nieuwe game onthuld. HUMANKIND is een real time strategy-game waar jij het lot van de mensheid bepaald.

In de game begeleid je de mensheid vanaf de oermens naar de moderne tijd. Door een mengelmoes van zestig verschillende culturen kun jij je eigen beschaving vormgeven en speel je voor God. In aanloop naar gamescom had SEGA de game al geteased en het blijkt dus om HUMANKIND te gaan. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van deze nieuwe AAA-titel.

HUMANKIND komt in 2020 in de schappen te liggen. Vooralsnog is niet bekend voor welke platformen de game uitgebracht gaat worden.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?