Video: CoD: Black Ops Cold War multiplayer onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2020 19:58

Activision is terug met nieuwe details over Call of Duty: Black Ops Cold War. Vandaag is namelijk de multiplayer modus van de game officieel bekendgemaakt.

Twee weken geleden werd Call of Duty: Black Ops Cold War aangekondigd na een periode van teasers en leaks en werden er meer gameplaybeelden vrijgegeven. In die beelden kwam de multiplayer modus kort voorbij, maar zojuist is de modus officieel onthuld. De live presentatie toonde uitgebreide gameplaybeelden van de chaos waarin spelers zich gaan bevinden tijdens het spelen van de multiplayer modus. Daarnaast werden nieuwe maps getoond met de missies die erbij horen. Hieronder valt een missie in Centraal-Afrika waar je een neergestorte satelliet moet bergen. Ook brengt Call of Duty: Black Ops Cold War je naar onder andere Miami, Oezbekistan, Moskou, de bergen, een bevroren meer en de zee, waarbij elke map diens eigen doel heeft om te behalen. De klassieke game modi, deathmatch, domination, destroy en control, zijn natuurlijk terug te vinden in de volgende generatie Black Ops-multiplayer, maar dan met enkele aanpassingen. In Cold War komen ook nieuwe modi, zoals VIP escort. Als je bij die modus een VIP bent, moeten jij en je team ervoor zorgen dat jij degene bent die het overleeft door je te begeleiden, te verdedigen en de tegenstander te elimineren. De presentatie ging tevens in op de voertuigen die we kunnen verwachten in de game. Zo zijn er sneeuwscooters, boten en je eigen armen en benen waarmee je in de zee kan gaan zwemmen. Wapens zijn vanzelfsprekend een groot onderdeel van de shooter en Cold War krijgt een slot-based systeem in create-a-class, waardoor je altijd een full class hebt. Daarbij maken Wild Cards een comeback, die je voordelen geven om te gebruiken in de strijd, zoals het verdubbelen van het aantal lethals en tacticals die je kan dragen. De presentatie gaf nog veel meer details vrij over wat je van Call of Duty: Black Ops Cold War kan verwachten, dus check vooral de hele video hieronder.

Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf 13 november beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bron: Call of Duty
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord