Trailer: Nog meer gameplay CoD Black Ops Cold War onthuld

Geplaatst:

Het is een drukke week voor Call of Duty-fans! Ook tijdens Gamescom krijgen we meer te zien van Black Ops Cold War. Het online evenement wordt hier zelfs mee afgetrapt.

Er wordt daarbij ook bekend gemaakt dat je in de game een eigen karakter samen kunt stellen en dat de game op verschillende manieren kan eindigen. De verschillende eindes kun je vrij spelen met niet-lineaire gameplay. De trailer laat een overleg zien van een aantal hoge pieten, die praten over Perseus. Een Rus die de wereld bedreigt. En natuurlijk een heroïsche president die deze man wil gaan stoppen. De game opent de jacht op deze terrorist, die de wereld drastisch wil veranderen. Er komen verschillende locaties uit de Koude Oorlog aan bod, waaronder Oost-Berlijn, Turkije en het hoofdkwartier van de KGB van de Sovjets.

Call of Duty: Black Ops Cold War is beschikbaar vanaf 13 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt later naar de Xbox Series X en PlayStation 5.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord