Call of Duty: Black Ops Cold War officieel onthuld

Geplaatst: 26 augustus 2020 21:10

Het wordt tijd om je uitrusting aan te doen, je wapens te pakken en in 1980 tijdens de Koude Oorlog een verhaal vol complotten te beleven. Call of Duty: Black Ops Cold War, het vervolg op de originele Black Ops, is namelijk zojuist officieel aangekondigd door Activision.

Na geruchten, teasers en leaks vond vandaag de officiële onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War plaats. Zoals de naam al aangeeft, speelt deze nieuwe aanvulling op de Call of Duty-serie zich af tijdens de Koude Oorlog, toen het politieke klimaat erg gespannen was en niemand te vertrouwen was. De campagne draait dan ook om een verhaal waarin samenzweringen centraal staan en jij achter de waarheid moet komen. Naast nostalgische elementen, zoals de personages Woods, Mason en Hudson, heeft de game nieuwe Zombies co-op gameplay. Daarbij ondersteunt Call of Duty: Black Ops Cold War cross-generation crossplay en krijgt de game gratis multiplayer. Nadat Black Ops Cold War is gelanceerd, krijgt de game een toevoer aan nieuwe content, waaronder maps en modi voor multiplayer en in-game evenementen. Call of Duty: Warzone wordt tevens een onderdeel van de game en content die is behaald in Call of Duty: Modern Warfare is toegankelijk voor Warzone-spelers in Black Ops Cold War.

Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf 13 november beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor pc komt de game exclusief uit op BattleNet. De game komt ook uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer die uitgegeven zijn. Gameplaybeelden van de multiplayermodus worden 9 september live onthuld via het Twitch-kanaal van Call of Duty.

Bron: Activision
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord