Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Baldur's Gate 3 Early Access begint volgende maand

Het ziet ernaar uit dat de Early Access van Baldur's Gate 3 volgende maand van start gaat. De Early Access had eigenlijk deze maand plaats moeten vinden.

Begin juni werd aangekondigd dat de releasedatum van de Baldur's Gate 3 Early Access deze maand zou zijn. In de aankondigingstrailer werd al gezegd dat deze datum "august 2020 maybe" zou zijn en begin deze maand maakte ontwikkelaar Larian Studios bekend dat de Early Access van Baldur's Gate 3 wordt uitgesteld. Gisteren vond een speciale livestream plaats waarin de nieuwe datum van de Early Access onthuld werd. Tijdens deze livestream onthulde Larian Studios' Creative Director Swen Vincke dat de Early Access op 30 september beschikbaar komt. Hij gaf echter wel aan dat deze datum wellicht nog verder opgeschoven wordt.

Baldur's Gate 3 is vanaf 30 september beschikbaar in de Early Access.

BRON Larian Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?