Video: Baldur's Gate 3 Early Access begint volgende maand

Geplaatst:

Het ziet ernaar uit dat de Early Access van Baldur's Gate 3 volgende maand van start gaat. De Early Access had eigenlijk deze maand plaats moeten vinden.

Begin juni werd aangekondigd dat de releasedatum van de Baldur's Gate 3 Early Access deze maand zou zijn. In de aankondigingstrailer werd al gezegd dat deze datum "august 2020 maybe" zou zijn en begin deze maand maakte ontwikkelaar Larian Studios bekend dat de Early Access van Baldur's Gate 3 wordt uitgesteld. Gisteren vond een speciale livestream plaats waarin de nieuwe datum van de Early Access onthuld werd. Tijdens deze livestream onthulde Larian Studios' Creative Director Swen Vincke dat de Early Access op 30 september beschikbaar komt. Hij gaf echter wel aan dat deze datum wellicht nog verder opgeschoven wordt.

Baldur's Gate 3 is vanaf 30 september beschikbaar in de Early Access.

Bron: Larian Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord