Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Releasedatum Baldur's Gate 3 uitgesteld

Larian Studios liet vandaag weten dat Baldur's Gate 3 wordt uitgesteld. De early access van de game zou deze maand plaatsvinden.

Helaas moeten we nog even wachten totdat Baldur's Gate 3 beschikbaar is. Dit is het slechte nieuws dat Larian Studios middels een tweet liet weten. Er wordt wel verwacht dat de release van Baldur's Gate 3 dichtbij is. Het goede nieuws is dat we hier binnenkort meer over te horen krijgen tijdens de Panel From Hell. Swen Vincke, de baas van Larian Studios, zijn team en Geoff Keighley gaan het nieuws aankondigen tijdens het evenement.

Op 18 augustus vindt de Panel From Hell plaats waarin de nieuwe releasedatum voor Baldur's Gate 3 wordt vrijgegeven.

BRON Larian Studios

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?