Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Early Access Baldur's Gate 3 krijgt releasedatum

Dat Baldur's Gate een early access release zou krijgen, was bij velen wellicht al bekend. Nu hangt Larian Studios er echter een datum aan. De early access zou namelijk dit jaar nog moeten komen, maar de ontwikkelaar houdt een aantal kaarten in de hand.

De fanbase van Baldur's Gate 3 kijkt er met smart naar uit en het lijkt dan toch echt te gebeuren. De early access van Baldur's Gate 3 heeft een datum gekregen en deze is eerder dan je wellicht denkt. De early access verschijnt namelijk in de maand augustus van 2020. Larian Studios laat echter wel weten dat deze releasedatum op losse schroeven staat aangezien ze niet nog meer vertraging door COVID-19 kunnen oplopen.

Baldur's Gate 3 moet verschijnen voor de pc en Google Stadia. De release van de early access staat gepland voor augustus van 2020.

BRON Larian Studios

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?