Trailer: Early Access Baldur's Gate 3 krijgt releasedatum

Geplaatst: 13 juni 2020 20:55

Dat Baldur's Gate een early access release zou krijgen, was bij velen wellicht al bekend. Nu hangt Larian Studios er echter een datum aan. De early access zou namelijk dit jaar nog moeten komen, maar de ontwikkelaar houdt een aantal kaarten in de hand.

De fanbase van Baldur's Gate 3 kijkt er met smart naar uit en het lijkt dan toch echt te gebeuren. De early access van Baldur's Gate 3 heeft een datum gekregen en deze is eerder dan je wellicht denkt. De early access verschijnt namelijk in de maand augustus van 2020. Larian Studios laat echter wel weten dat deze releasedatum op losse schroeven staat aangezien ze niet nog meer vertraging door COVID-19 kunnen oplopen.

Baldur's Gate 3 moet verschijnen voor de pc en Google Stadia. De release van de early access staat gepland voor augustus van 2020.

Bron: Larian Studios
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord