New World

  • Ontwikkelaar Amazon Games
  • Eerste releasedatum 28 september 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Video: Amazon's MMORPG New World opnieuw uitgesteld

Fans van MMORPG's moeten nog heel even geduld hebben voordat ze met een grote nieuwe game aan de slag kunnen. New World, de nieuwe MMORPG van Amazon, is namelijk opnieuw uitgesteld.

Tijdens The Game Awards in 2019 werd New World onthuld. De release van de game had eigenlijk afgelopen zomer al plaats moeten vinden, maar toen werd New World uitgesteld tot augustus vorig jaar. Vlak voor die releasedatum kwam Amazon echter met het nieuws dat New World werd uitgesteld naar de lente van 2021. In een developer update geeft Amazon Game Studios aan dat de nieuwe MMORPG nu nogmaals wordt uitgesteld. Volgens Amazon heeft ze meer tijd nodig om end-game features te ontwikkelen. Zo zijn er een nieuw gebied en twee nieuwe gamemodi in ontwikkeling die nog voor release geïmplementeerd moeten worden. Om die reden heeft Amazon besloten de game nogmaals uit te stellen naar augustus. Vanaf 20 juli vindt er een gesloten bèta plaats.

New World verschijnt 31 augustus voor de pc.

BRON Amazon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?