New World uitgesteld naar 2021

Geplaatst:

Kijk je uit naar de release van New World? Dan moet je nog even wachten. Amazon Games heeft via een Tweet laten weten de game nog een keer uit te stellen.

De releasedatum van New World was al in zicht en er verschenen al meerdere video's en updates over specifieke elementen uit de game. Een release in 2020 zit er echter niet meer in, want Amazon Games heeft besloten om de game uit te stellen naar 2021. Mocht je de game al gekocht hebben, dan is er wel een speciale bèta in augustus. In het bericht is te lezen dat Amazon Games al meerdere updates in gedachten had voor na de release van de game, maar de feedback van de testers ervoor heeft gezorgd dat ze een aantal ideeën al willen uitwerken. Het gaan dan voornamelijk om meer content rondom de mid en endgame.

New World verschijnt in de lente van 2021. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: New World

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot New World

Series

-

Uitgever

Amazon Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

28 september 2021

Ontwikkelaar

Amazon Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord