New World
  • ONTWIKKELAAR Amazon Games
  • EERSTE RELEASEDATUM Lente 2021
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Amazon onthult nieuwe MMO New World

Tijdens The Game Awards is ook een nieuwe MMO onthuld. Amazon onthulde namelijk haar nieuwe MMO New World.

New World is een open wereld MMO die zich afspeelt in de fictieve wereld Aeternum in de 17de eeuw. De game kent verschillende classes met verschillende vechtstijlen. Daarnaast is het sociale aspect ook erg belangrijk. Zo moet je namelijk met andere spelers samenwerken om de gevaren in de wereld te trotseren. In de trailer kunnen we alvast een glimp opvangen van de wereld en de visuele stijl van de game. Daarnaast wordt ook onthuld dat we de game halverwege volgend jaar al kunnen verwachten.

New World verschijnt in mei 2020 op de pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?