Untitled Goose Game-kostuums van Fall Guys onthuld

Geplaatst:

Untitled Goose Game waggelt Fall Guys binnen. Er zijn namelijk drie kostuums van de populaire indie game onthuld waar Fall Guys-spelers mee aan de slag kunnen gaan.

Dit jaar heeft Fall Guys al de nodige samenwerkingen gehad. Zo zijn er onder andere een Godzilla en Sonic-kostuum aan de game toegevoegd. Nu is het Untitled Goose Game's beurt met drie kostuums van de gans, de tuinier en het kind uit de game. Het ganzenkostuum is nu verkrijgbaar in de store met een prijs van vijf kronen voor het hoofd en vijf kronen voor het onderstuk. Bij het kostuum zit ook een unieke emote van het maar al te bekende 'honk' geluid uit Untitled Goose Game. De kostuums van de tuinier en het kind komen op een later moment uit. De aankongingspost van de kostuums is hieronder te bekijken.

Fall Guys is nu beschikbaar op de pc en PlayStation 4.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord