Fall Guys krijgt Sonic the Hedgehog skin

Geplaatst:
Aangepast: 14 oktober 2020 11:52

Er komt een nieuwe skin naar de populaire Battle Royale-game Fall Guys. Deze nieuwe skin is gebaseerd op de bekende blauwe egel Sonic the Hedgehog.

Inmiddels is het tweede seizoen van Fall Guys al een tijdje begonnen. Dit tweede seizoen heeft een Middeleeuws thema en een hoop nieuwe veranderingen met zich meegebracht. Ook zijn er een aantal nieuwe skins naar de game gekomen. Vandaag wordt er ook een hele bijzondere nieuwe skin toegevoegd. Deze skin is namelijk gebaseerd op Sonic the Hedgehog. Afgelopen maandag werd deze nieuwe skin door ontwikkelaar Mediatonic aangekondigd, om te vieren dat SEGA zestig jaar bestaat. Voor tien kroontjes kun je The Blue Blur aan je collectie toevoegen.

Fall Guys: Ultimate Knockout is momenteel te spelen op pc en PlayStation 4. De Sonic the Hedgehog skin is vanaf vandaag beschikbaar.

Bron: Mediatonic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord