Fall Guys krijgt Godzilla kostuum

Geplaatst: 28 oktober 2020 12:05

Fall Guys is natuurlijk niet vies van wat speciale cross-overs. Mediatonic heeft daarom aangegeven via Twitter dat Godzilla onderweg is naar de partygame.

Het gaat hier simpelweg niet over een namaakproduct. Volgens het Twitter-kanaal van Fall Guys, gaat het om de officiële Toho's Godzilla. Het kostuum is te verdienen vanaf volgende week. Je moet zorgen dat je genoeg potjes wint, zodat je een ruim saldo aan kroontjes ter beschikking hebt. Het kostuum is gebaseerd op de oudere Godzilla-films. Toentertijd droegen acteurs ook het pak van Godzilla, net zoals de Fall Guys recreatie. Onlangs werd er een Sonic the Hedgehog-skin aan Fall Guys toegevoegd.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord