Fall Guys
  • ONTWIKKELAAR Mediatonic
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Party, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fall Guys krijgt Godzilla kostuum

Fall Guys is natuurlijk niet vies van wat speciale cross-overs. Mediatonic heeft daarom aangegeven via Twitter dat Godzilla onderweg is naar de partygame.

Het gaat hier simpelweg niet over een namaakproduct. Volgens het Twitter-kanaal van Fall Guys, gaat het om de officiële Toho's Godzilla. Het kostuum is te verdienen vanaf volgende week. Je moet zorgen dat je genoeg potjes wint, zodat je een ruim saldo aan kroontjes ter beschikking hebt. Het kostuum is gebaseerd op de oudere Godzilla-films. Toentertijd droegen acteurs ook het pak van Godzilla, net zoals de Fall Guys recreatie. Onlangs werd er een Sonic the Hedgehog-skin aan Fall Guys toegevoegd.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?