Wasteland 3

  • Ontwikkelaar InXile Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Wasteland 3 trailer toont de kenmerken van co-op

Je hoeft de barre wereld van Wasteland 3 niet alleen te verkennen. De nieuwe trailer toont ons de voordelen, maar ook de nadelen van een co-op partner.

De RPG van InExile is binnenkort beschikbaar en je kunt dus de game compleet in co-op doorspelen. Met een partner is het tackelen van de vele vijanden in Wasteland 3 natuurlijk een stukje makkelijker. Een ander interessant element van de co-op in Wasteland 3 is het feit dat je je opdrachtgevers kan oplichten. Zo kun je rivalen in het veld voor de gek houden om zo dubbel betaald te krijgen. Een partner in de apocalyps is echter niet alleen zonnestralen. Je moet je vriend echt kunnen vertrouwen, want ze kunnen ook jouw wereld verwoesten of je kledingstukken verwisselen. Bekijk hier de gameplay trailer van Wasteland 3.

Wasteland 3 is beschikbaar vanaf 28 augustus voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?