Wasteland 3

  • Ontwikkelaar InXile Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Wasteland 3's wereld is niet voor de zwakken

Tijdens de Future Game Show is er nieuwe gameplay onthuld van Wasteland 3. Meneer Fargo presenteerde de trailer.

In de gameplay zien we waar het om draait in Wasteland 3. De wereld is genadeloos en vreet de zwakken met haar en huid op. Aan jou is het de keuze om deze mensen te redden. Ben je liever een psycho? Ga dan lekker op je eigen moordlustige kruistocht. In de trailer zien we wat van de combat, wat lijkt op een iconisch tabletop RPG-avontuur.

Wasteland 3 is 28 augustus beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Future Games Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?