Wasteland 3 uitgesteld tot augustus

Geplaatst: 31 maart 2020 17:50

Wasteland 3 is uitgesteld tot augustus. Dit maakte InXile Entertainment bekend via een statement op Twitter.

In de tweet laten ze de reden weten voor het uitstel. Door de huidige omstandigheden rond het COVID-19 virus, moeten de ontwikkelaars vanaf thuis werken. Hierdoor hebben ze echter niet genoeg tijd om de game op tijd af te krijgen. In de komende maanden gaat het team aan de slag met bèta feedback, optimalisatie en de co-op van Wasteland 3. Ze geven aan dat ze de game een geweldige launch willen geven. Eerder deze maand werd het bekendgemaakt dat er tien verschillende eindscenarios aanwezig zijn in Wasteland 3.

Wasteland 3 verschijnt nu op 28 august voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is beschikbaar vanaf release voor Xbox Game Pass abonnees.

Bron: InXile Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wasteland 3

Series

Wasteland

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 augustus 2020

Ontwikkelaar

InXile Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord