Wasteland 3

  • Ontwikkelaar InXile Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score

Wasteland 3 uitgesteld tot augustus

Wasteland 3 is uitgesteld tot augustus. Dit maakte InXile Entertainment bekend via een statement op Twitter.

In de tweet laten ze de reden weten voor het uitstel. Door de huidige omstandigheden rond het COVID-19 virus, moeten de ontwikkelaars vanaf thuis werken. Hierdoor hebben ze echter niet genoeg tijd om de game op tijd af te krijgen. In de komende maanden gaat het team aan de slag met bèta feedback, optimalisatie en de co-op van Wasteland 3. Ze geven aan dat ze de game een geweldige launch willen geven. Eerder deze maand werd het bekendgemaakt dat er tien verschillende eindscenarios aanwezig zijn in Wasteland 3.

Wasteland 3 verschijnt nu op 28 august voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is beschikbaar vanaf release voor Xbox Game Pass abonnees.

BRON InXile Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?