Trailer: Wario praat je bij over WarioWare: Get It Together

Geplaatst:

Waaah, binnenkort verschijnt WarioWare: Get It Together! voor de Nintendo Switch. Voordat je ermee aan de slag gaat heeft Wario echter nog het één en ander aan je te melden.

In een nieuwe overzichtstrailer stelt Wario een deel van zijn crew even aan je voor. Je dacht immers toch niet dat de slechterik in zijn eentje al die minigames ging doen? Hij wordt hierin onder andere in ondersteund door Ashley, Jimmy T en Mona. Er zijn nog veel meer crewleden die je door het spelen van microgames vrij moet zien te spelen. In de trailer is ook de online modus van WarioWare: Get It Together! te zien, waarin je het opneemt tegen je vrienden van over de hele wereld. Dit doe je door de wekelijkse uitdagingen aan te gaan en daarmee de hoogste score te halen. In de leaderboards kun je zien hoe de mensen uit je vriendenlijst of de rest van de wereld het er vanaf brengen.

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch. Mocht je echt niet kunnen wachten dan is er al een demo van WarioWare: Get It Together! beschikbaar in de Nintendo eShop.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WarioWare: Get It Together!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 september 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord