Trailer: Demo en nieuwe trailer WarioWare: Get It Together!

Geplaatst:

Over een paar weekjes staat Wario helemaal in de spotlight, maar nu eist de kwaadaardige versie van Mario al aandacht op. Nintendo heeft namelijk een nieuwe trailer en de demo van WarioWare: Get It Together! vrijgegeven.

Wario heeft al wat games op zijn naam staan, maar een aantal maanden geleden kondigde Nintendo de nieuwe WarioWare-game aan. Ondanks dat we al aardig wat gameplay van WarioWare: Get It Together! voorbij hebben zien komen, is het uitbrengen van de demo reden genoeg voor Nintendo om daar nog eens een flinke schep bovenop te doen. In een nieuwe trailer van ruim 2,5 minuut zien we weer een bonte verzameling van knotsgekke minigames voorbij komen. Hartstikke leuk om samen met een vriend of vriendin te spelen, zeker aangezien WarioWare: Get It Together! online multiplayer met zich meebrengt. Hieronder kun je de nieuwe trailer checken. Zet je liever zelf je tanden in de game, dan kun je de gratis demo nu downloaden in de Nintendo eShop.

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WarioWare: Get It Together!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

10 september 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord