WarioWare: Get It Together!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 september 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Gerucht: WarioWare: Get it Together! is online speelbaar

Wa-ha-haanzinnig nieuws voor de mensen die uitkijken naar WarioWare: Get it Together! De game lijkt online speelbaar te zijn.

Toen werd onthuld dat WarioWare: Get it Together! multiplayer heeft, begonnen fans van de franchise direct te speculeren. Zouden de microgames van onze besnorde vriend dan eindelijk online speelbaar worden? Het lijkt erop dat dit inderdaad het geval is. Zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie van Nintendo's website geeft aan dat WarioWare: Get it Together! online play via een Nintendo Switch Online-abonnement ondersteunt. Wat dit precies inhoudt, is op dit moment onduidelijk. Vermoedelijk zijn de meer dan tweehonderd microgames in de game online speelbaar. Afgaand op de gameplay van WarioWare: Get it Together!, gaat dat een feestje worden. Buiten de plotselinge vermelding in de eShop om, blijft Nintendo stil over de online functionaliteiten. Het zou mogelijk dus om een foutje op de site kunnen gaan.

WarioWare get it together online

WarioWare: Get it Together! verschijnt op 10 september op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?