Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 komt naar next-gen en Switch

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered komt naar de next-gen consoles en de Nintendo Switch. Activision laat dit weten middels een nieuwe trailer.

De PlayStation 5 en Xbox Series-versie gaan Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered draaien op een 4K resolutie. Verder worden de lichteffecten verbeterd en gaat de frame rate niet onder de 60 frames per seconde zitten. Je kunt Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered spelen op 120 FPS, maar dan moet je inleveren op de resolutie. De Nintendo Switch-versie moet ook wat inleveren op de grafische prestatie, maar het nog niet precies bekend hoe de game gaat presteren op de console van Nintendo. Bekijk hier de review van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered, waarin onze Rudy lovend was over de sportgame.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De PlayStaiton 5, Xbox Series en Nintendo Switch-versie verschijnen op 26 maart.

BRON Activision

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?