Trailer: Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 komt naar next-gen en Switch

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2021 15:35

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered komt naar de next-gen consoles en de Nintendo Switch. Activision laat dit weten middels een nieuwe trailer.

De PlayStation 5 en Xbox Series-versie gaan Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered draaien op een 4K resolutie. Verder worden de lichteffecten verbeterd en gaat de frame rate niet onder de 60 frames per seconde zitten. Je kunt Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered spelen op 120 FPS, maar dan moet je inleveren op de resolutie. De Nintendo Switch-versie moet ook wat inleveren op de grafische prestatie, maar het nog niet precies bekend hoe de game gaat presteren op de console van Nintendo. Bekijk hier de review van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered, waarin onze Rudy lovend was over de sportgame.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De PlayStaiton 5, Xbox Series en Nintendo Switch-versie verschijnen op 26 maart.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

Series

Tony Hawk

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord